Om oss

Interglas princip - bra kundeservice      

Bra kundservice

Vi lägger vikt på att kunna erbjuda så god och kompetent service som möjligt. 
Vi kan alltid bli bättre, och gör därför vårt bästa för att lyssna på våra kunder och deras behov.    

Interglas princip - bilige priser

Låga priser

”Kvalité till låga priser”, är inte enbart en slogan, utan fungerar som slagord för det Interglas står för. 
Vi kan hålla nere priserna tack vare våra val av leverantörer, stora inköp och god logistisk planering.

Bra kvalitet

Kvalitet

Vi kompromissar aldrig med kvalitén. Vi köper in hos kvalitetssäkrade leverantörer och säljer flera olika märkesvaror.


"Allt som en glasmästare behöver"

Interglas har funnits sedan 2006 och är en marknadsledande online återförsäljare av glas, plast, monterings utstyr, samt tillbehör för både privat- och företagskunder.

Interglas verkar enbart som grossist, och är på så sätt ledet mellan producenten och kunden. Vi utför ingen monteringsservice, men vi vägleder gärna våra kunder så att de kan montera våra varor på egen hand. Vi har ett sortiment med över 2,000 produkter som kommer från över 40 olika leverantörer.

Isolerrutor, som enbart står för en del av Interglas breda utbud, produceras av Europas ledande tillverkare, som producerar efter de senaste EU-regleringarna och i nya produktionslinjer. Resterande del av vårt sortiment blir på liknande sätt inköpta från ledande tillverkare runt om i världen.

Medarbetare

Teamet bakom Interglas består av kompetenta medarbetare som har mer än 30 års erfarenhet av glas. Förutom att ha en stor kunskap om glas har alla sina egna områden av expertis, detta bidrar till att Interglas kan ge unik service med hög kvalité.

 Om Os Interglas

Lars Henrik Andersen, VD

Lars har över 30 års erfarnhet av glas och aluminumfasader.

Han vet allt om vad en glasmästare behöver.

 

Jakob Lapp, Produktionsledare

Jakob har mer än 7 års erfarenhet i glasindustrin och har stor kunskap om glasinstallationer, plexiglas och polycarbonat.

 

Thomas Gurskov, glasfästen och monteringsutrustning

Thomas började 1992 med att arbeta med maskiner, verktyg och hårdvara till glasindustrin. Thomas kan därför allt om hur man hanterar glas.

 

Hamida Mir Afghan, glas

Hamida har sen 2009 skaffat sig en stor teknisk kunskap om glas. Hon har sälj- och handelsbakgrund och en stor erfarenhet av den tyska och danska marknaden.

 

Dawid Niebudek, dörrar och fönster

Dawid har en bakgrund inom sälj och kundservice. Men över 5 år inom glasindustrin har han en stor kunskap om glas, dörrar och fönster.

 

Borko Samija, supply chain management

Borko har en kandidat i Field Human Ressource från 2012 och har specialiserat sig på Suppy Cain Management och HR. Borko ansvarar för all planering, kontroll samt optimering av Interglas arbetsflöde, så att våra kunder ska få den bästa upplevelsen.

 

Mie Gradert Thomsen, marknadsföring

Mie är utbildad inom film och medievetenskap och har varit sysselsatt med medieproduktion för olika verksamheter sedan 2011.

 

Philip Palmkron, e-handelsansvarig Sverige

Philip har utbildning inom e-commerce management och har arbetat hos oss sedan 2016. Philip sköter framför allt vår svenska hemsida.