Isolerglas

Isolerglas


Nedan ses vår
måttbeställda 2- och 3-isolerglas till billiga priser. Priset är beräknat per kvadratmeter - ange dina mål och få priset omedelbart.

Alla er tillverkade i bästa kvalitet på moderna fabriker i Europa och Danmark. Läs mer om skillnaden här och hur du kan montera dina glaskassetter.

Visa som Lista Rutnät

Artiklar 1-10 av 195

Fallande ordning
Per sida
Sida
 1. NYFörsäljning Lavenergi termorude 2-lags E10.000

  Detta energieffektiva 2-skikts isolerglas har ett u-värde av 1,1, energimärkning klass A, och en Egref av 28,3. Det levereras med en klassisk aluminiumprofil och är en vanlig typ av glas för moderna fönster idag. Garantisäkring på 5 år.

  Läs mer
 2. NYFörsäljning Termorude med lavenergi og varm kant med en u-værdi ned til 1,1.

  Isolerruta med varm kant med ett U-värde ner till 1,1. Varm kants avståndslist isolerar bättre och skapar mindre kondensering på insidan av rutan. Garantisäkring på 5 år.

  Läs mer
 3. NYFörsäljning Lågenergi isolerglas med Varm Kant

  Treglas lågenergi isolerruta med varm kant. Denna isolerruta isolerar ytterst väl med ett U-värde ner till 0,6. Varm kants avståndslistor finns i flera färger. Produktionstid är 7-14 dagar. 5 års garanti

  Läs mer
 4. NYFörsäljning Lågenergi isolerglas

  Treglas lågenergi isolerruta med en klassisk aluminiumsprofil. Denna isolerruta isolerar ytterst väl med ett U-värde ner till 0,6. 

  Läs mer
 5. NYFörsäljning 4 mm Satin lågenergi isolerglas

  Kallas också Satimat, Sandblåstrat, Syraetsat och Dekomat.
  Produktionstid 1-2 veckor.

  Läs mer
 6. Kan även användas i badrum och källare för avskärmning.
  Mönstret består av en massa ojämna små vågor och kanter i glaset – som droppar som landar på glaset ovanifrån.
  Produktionstid 1-2 veckor.

  Läs mer
 7. Mönstret består av små kvadrater på ett matt mönstrat glas.
  Produktionstid 1-2 veckor.

  Läs mer
 8. NY 2 Lags Super Lavenergi Termoruder med varm kant u-værdi 1,0.

  Denna 2-glas super lågenergi isolerruta med varm kants avståndslist ger en ännu bättre isolering och mindre kondens på rutan, då den har ett u-värde ner till 1,0. Isolerrutan kan med fördel placeras i nordlig riktning, där solen värmer som minst. Varm kants avståndslisten kommer i flera olika färger.Garantisäkring på 5 år.

  Läs mer
 9. NY 3-glas Super Lågenergi Isolerruta med Varm Kant

  Treglas super lågenergi isolerruta med varm kan isolerar extra bra med ett U-värde ner till 0,4. Varm kants avståndslistor finns i flera färger. Produktionstid är 7-14 dagar. Garantisäkring på 5 år

  Läs mer
 10. Förhindrar att solen värmer upp rummet. Reducerar värmen med 28%, 52% ljustransmission, och en u-værdi på 1,0. T. ex. till uthus.

  Läs mer
Visa som Lista Rutnät

Artiklar 1-10 av 195

Fallande ordning
Per sida
Sida

Skillnaden mellan en 2- och 3-glas isolerruta

En 2-glas lågenergi isolerruta består av två glas, där det innersta är lågenergiglas. 3-glas lågenergi isolerrutor består av tre glas,
där både det innersta och det yttersta är lågenergiglas, vilket innebär att du kan montera den på vilket håll som helst.
Mellanrummet mellan glasen är fyllt med en isolerande argongas, vilken ytterligare reducerar värmeöverföringskoefficienten, Ug.

Rutan skyddas mot gasutsläpp genom en tvåstegstätning längs med skåran. Vi rekommenderar isolerrutor med varmkant, då
lågenergirutor med varmkant förbättrar isoleringsförmågan i kanterna, vilket resulterar i en ökad temperatur i rutans kanter och
reduktion av kondensering på innersidan. Två- och tre glas isolerrutor kan beställas i olika glastyper, storlekar och uppbyggnad.
Interglas erbjuder bland annat lågenergirutor med solskydd, säkerhetsglas, och frostat glas.

Hur gör jag?