Speglar med polerad kant

Speglar måttbestäld polerad kant

Spegel för montering i beslag. Alla kanter är polerade, så de är alltså inte skarpa, så att de kan hänge fritt på väggen.

Visa som Lista Rutnät

8 Varor

Fallande ordning
Per sida
 1. NYFörsäljning 3 mm Spegel med polerade kanter

  3 mm spegel med polerad kant används för mindre speglar eller för montering på skåpdörrar, där liten vikt krävs. Ange dina mål och beräkna ditt pris.

  Läs mer
 2. NYFörsäljning 4 mm Spegel med polerade kanter

  4 mm spegel med polerad kant används vanligtvis för lite mindre speglar, till exempel för montering över diskbänken i ett badrum. Ange dina mål och beräkna ditt pris.

  Läs mer
 3. 4 mm bronsspegel med polerad kant används vanligtvis för mindre, extraordinära speglar, till exempel för barer, lounger och restauranger. Ange dina mål och beräkna ditt pris.

  Läs mer
 4. NYFörsäljning 6 mm Spegel med polerade kanter

  6 mm spegel med polerad kant passar för större dimensioner. Till exempel, för en walk in closet eller för speglade väggar i gym, danssalar eller ridhallen. Ange dina mål och beräkna ditt pris.

  Läs mer
 5. NY 6 mm Extra Klar Spegel med polerade kanter

  Välj en 6 mm extra klar polerad kantspegel om du letar efter ett lyxigt och snyggt resultat. Ange dina mål och beräkna ditt pris.

  Läs mer
 6. 6 mm bronsspegel med polerad kant passar för större dimensioner. Den kan exempelvis användas bakom baren eller i en större lounge. Ange dina mål och beräkna ditt pris.

  Läs mer
 7. 6 mm säkerhetsspegel med polerad kant används på platser där det finns hög risk för brott, till exempel i institutioner och skolor. Ange dina mål och beräkna ditt pris.

  Läs mer
 8. Tryk på billedet for at købe eller læse mere.
  Afhentningstid ca. 1 uge.
  Leveringstid 2-4 uger afhængig af hvor i landet du bor, læs mere under fanebladet Levering.

  Läs mer
Visa som Lista Rutnät

8 Varor

Fallande ordning
Per sida