Speglar och fästen

Speglar måttbestäld och fästen

Här hittar du måttbeställda speglar i alla former och storlekar med med polerad kant og utan polerad kant och spegelhållare och fästen för att montera dem. Alla priser avser själva spegeln som levereras utan ram. Bilderna visar exempel på hur våra måttbeställda kan användas. 

Visa som Lista Rutnät

Artiklar 1-10 av 40

Fallande ordning
Per sida
Sida
 1. Välj en 3mm spegel om du letar efter en tunn spegel för en ram. Ange dina mål och beräkna ditt pris.

  Läs mer
 2. NYFörsäljning 3 mm Spegel med polerade kanter

  3 mm spegel med polerad kant används för mindre speglar eller för montering på skåpdörrar, där liten vikt krävs. Ange dina mål och beräkna ditt pris.

  Läs mer
 3. NYFörsäljning 4 mm Spegel med vassa kanter

  Välj den 4 mm tjocka spegeln om du letar efter en tunn spegel för en ram, till exempel på badrum eller toalett. Ange dina mål och beräkna ditt pris.

  Läs mer
 4. 4 mm bronsspegel ge en särskild resultat och används ofta i barer, restauranger och lounger. Ange dina mål och beräkna ditt pris.

  Läs mer
 5. NYFörsäljning 4 mm Spegel med polerade kanter

  4 mm spegel med polerad kant används vanligtvis för lite mindre speglar, till exempel för montering över diskbänken i ett badrum. Ange dina mål och beräkna ditt pris.

  Läs mer
 6. 4 mm bronsspegel med polerad kant används vanligtvis för mindre, extraordinära speglar, till exempel för barer, lounger och restauranger. Ange dina mål och beräkna ditt pris.

  Läs mer
 7. NYFörsäljning 6 mm Spegel med vassa kanter

  Välj en 6 mm spegel om du letar efter en solid spegel för en större ram, till exempel en klädkammare eller en garderob. Ange dina mål och beräkna ditt pris.

  Läs mer
 8. Välj en 6 mm bronspegel om du letar efter en extra spegel för en större ram. Till exempel till barer, lounger och restauranger. Ange dina mål och beräkna ditt pris.

  Läs mer
 9. NYFörsäljning 6 mm Spegel med polerade kanter

  6 mm spegel med polerad kant passar för större dimensioner. Till exempel, för en walk in closet eller för speglade väggar i gym, danssalar eller ridhallen. Ange dina mål och beräkna ditt pris.

  Läs mer
 10. 6 mm bronsspegel med polerad kant passar för större dimensioner. Den kan exempelvis användas bakom baren eller i en större lounge. Ange dina mål och beräkna ditt pris.

  Läs mer
Visa som Lista Rutnät

Artiklar 1-10 av 40

Fallande ordning
Per sida
Sida