Duschvägg

Här hittar du duschväggar som du kan beställa för dina mål och i olika former.

Produkterna kommer som en paketlösning, där du kan välja mellan 8-10 mm härdat glas i klart, satin, järnfelat glas och med ett Timeless glas.


Visa som Lista Rutnät

3 Varor

Fallande ordning
Per sida
 1. Duschväggen är en komplett paketlösning som är tillverkad enligt dina mål och ögonfransar. Välj mellan olika glas, U-profiler och alternativ.
  Produktionstid 3-4 veckor.

  Läs mer
 2. Den lutande toppduschväggen är en förpackningslösning som tillverkas enligt dina mått och ögonfransar. Välj mellan olika glas, U-profiler och alternativ.
  Produktionstid 3-4 veckor.

  Läs mer
 3. Femhåorning duschväggen är en paketlösning som tillverkas enligt dina mål och ögonfransar. Välj mellan olika glas, U-profiler och alternativ.
  Produktionstid 3-4 veckor.

  Läs mer
Visa som Lista Rutnät

3 Varor

Fallande ordning
Per sida

Här kan du beställa en duschvägg efter dina mått. En duschvägg är en glasskiva som blir fastmonterad i vägg och golv, som kan användas istället för till exempel duschdraperi.  

Under produkterna kan du välja mellan andra funktioner som till exempel ‘järnfattigt glas’ (extra klart glas) eller glas med beläggning, som gör att glaset behåller dess klarhet under längre tid och underlättar rengöringen.

 

Vi har välj u-profiler till montering, då det utöver att vara en trevlig och elegant lösning, är en praktisk en, eftersom man med u-profiler kan justera glaset till att vara lod- och vågrätt, om ens golv eller vägg är lite ojämna eller skeva. De fås i blank krom, vit eller borstat rostfritt stål. 

 

Om du önskar att montera din duschdörr på annat sätt, är du välkommen att kontakta oss, så hittar vi en lösning.

 

Alla våra duschdörrar är gjorda i härdat glas. Härdat glas är glas som ifall det krossas blir till många små bitar och är svårare att skada sig på. Det är härdat glas som används på bland annat busshållplatser. Dessutom är härdat glas nästan 10 gånger starkare än vanligt glas.

Våra duschdörrar av glas finns i tjocklekarna 6 mm, 8 mm och 10 mm. Alla våra duschväggar av glas har polerade kanter, så att de kan monteras utan ram.

Det finns många olika beslag att välja mellan. Ett beslag är ett metallstycke som sätts till exempel skruvas in i väggen, och sedan sätts glasrutan i. Det finns även beslag som används från golv till glas, från tak till glas, från glas till glas. Ifall du undrar något om montering kan du alltid kontakta oss då vi har en stor erfarenhet av glas.

 

Interglas säljer enbart duschväggar av med gångjärn av hög kvalité från europeiska leverantörer.

Vi köper in våra beslag (fästen) från bland annat de väletablerade tyska producenterna Pauli och KL-Megla. Vi köper även in beslag från Italiens Colcom Minusco, som är kända för sina självstängande beslag av hög kvalité.